demo-attachment-2944-Dots-3

Κατασκευή ιστοσελίδων

Brush300
YelloWizard_logo_grey_hat-120
Brush300
YelloWizard_logo_grey_hat-90
demo-attachment-292-Laravel-Logo
demo-attachment-3047-Abstract-Circle-home
κατασκευή-ιστοσελίδων-θεσσαλονίκη
demo-attachment-2944-Dots-3

Η κατασκευή ιστοσελίδων στη YelloWizard αποτελεί τον πυρήνα της τεχνογνωσίας και των υπηρεσιών μας. Διαθέτουμε σκληρό προγραμματιστικό background και 14 χρόνια εμπειρίας στην υλοποίηση διαφορετικών projects.

Από ιστοσελίδες εταιρικού προφίλ ως συστήματα κρατήσεων και ειδησεογραφικά sites, κάνουμε πράξη τις ιδέες σας χρησιμοποιώντας όλα τα σύγχρονα εργαλεία για την παρουσία της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο, παρουσιάζοντας εξαιρετικά αποτελέσματα.

demo-attachment-2944-Dots-3

Κατασκευή ιστοσελίδων

Η κατασκευή ιστοσελίδων στη YelloWizard αποτελεί τον πυρήνα της τεχνογνωσίας και των υπηρεσιών μας. Διαθέτουμε σκληρό προγραμματιστικό background και 14 χρόνια εμπειρίας στην υλοποίηση διαφορετικών projects.

Από ιστοσελίδες εταιρικού προφίλ ως συστήματα κρατήσεων και ειδησεογραφικά sites, κάνουμε πράξη τις ιδέες σας χρησιμοποιώντας όλα τα σύγχρονα εργαλεία για την παρουσία της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο, παρουσιάζοντας εξαιρετικά αποτελέσματα.

YelloWizard_logo_grey_hat-120
Brush300
demo-attachment-292-Laravel-Logo
demo-attachment-3047-Abstract-Circle-home
κατασκευή-ιστοσελίδων-θεσσαλονίκη
Brush300
0 +
Χρόνια εμπειρίας
2 0 M+
Γραμμές κώδικα
0 +
Υλοποιημένα projects

Κατασκευή ιστοσελίδων στη YelloWizard

Σχεδιάζουμε σύμφωνα με τις ανάγκες σας και χρησιμοποιούμε σύγχρονο design

baseline_draw_white_24dp

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Υλοποιούμε βάσει των κανόνων του marketing και της εταιρικής σας ταυτότητας

baseline_code_white_24dp

ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ

Ο επιχειρηματίας διαθέτει πρόσβαση στην υπό υλοποίηση ιστοσελίδα του

Glasses-icon2

ΠΡΟΣΒΑΣΗ

Παραδίδουμε έργα ολοκληρωμένα και έτοιμα για ενέργειες marketing

ΠΑΡΑΔΟΣΗ

συχνά λάθη
YelloWizard_logo_white_hat

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Έχετε παρατηρήσει...

  • – Ιστοσελίδες που μοιάζουν μεταξύ τους;
  • – Ιστοσελίδες στις οποίες δυσκολεύεστε να βρείτε αυτό που θέλετε;

  • – Ιστοσελίδες που δεν μπορείτε να κάνετε κλικ σε διάφορα σημεία τους;
  • – Iστοσελίδες που αργούν ή δεν φορτώσουν καν;
  • – “Πεσμένες” ιστοσελίδες;
  • – Και κυρίως, ιστοσελίδες που δεν τις βρίσκετε στο Google;

Στη YelloWizard, εδώ και χρόνια, στον τομές της κατασκευής ιστοσελίδων, έχουμε επιλέξει να επενδύσουμε σε 4 πράγματα: Ασφάλεια, Design, Ταχύτητα και S.E.O.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Επενδύουμε σε...
baseline_verified_user_black_24dp

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η ασφάλεια είναι το συναίσθημα που κρατάει τους ανθρώπους σε ισορροπία. Έτσι και στον ψηφιακό κόσμο, από την ασφάλεια των συναλλαγών ως και την ασφάλεια σε επίπεδο τεχνικής υποστήριξης, στη YelloWizard αποδεικνύουμε καθημερινά πως είμαστε δίπλα στους πελάτες μας καθώς παρέχουμε:

baseline_photo_camera_back_black_24dp

DESIGN

Ο σχεδιασμός των ιστοσελίδων απαιτεί πέρα από ακαδημαϊκές γνώσεις, εμπειρία και δημιουργικότητα. Το web design πολλές φορές απαξιώνεται από πολλούς, όμως με αυτό έρχεται σε πρώτη επαφή ο υποψήφιος πελάτης μιας επιχείρησης και αυτό από μόνο του το καθιστά βαρυσήμαντο.

Στη YelloWizard συνδυάζουμε τα θέλω και τη γνώμη του πελάτη με τις δικές μας γνώσεις,  την εμπειρία και τη δημιουργικότητα και κατασκευάζουμε ιστοσελίδες με:

baseline_rocket_launch_black_24dp

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Σε έναν κόσμο που γίνεται ολοένα και πιο γρήγορος (και βιαστικός), η δική σας ιστοσελίδα είναι σημαντικό να μην χάνει το τρένο των παγκόσμιων ταχυτήτων καθώς ο ανταγωνισμός είναι πολύ υψηλός. Στη YelloWizard κατασκευάζουμε ιστοσελίδες υψηλής ταχύτητας παρέχοντας:

baseline_radio_button_checked_black_24dp

S.E.O.

Ιστοσελίδα ή Eshop χωρίς καλοστημένο και λεπτομερές S.E.O. είναι σαν να μην υφίσταται.

Το S.E.O. είναι ο “πατριάρχης” των ενεργειών digital marketing που έχει ανάγκη μία ιστοσελίδα για να είναι ανταγωνιστική στον ψηφιακό κόσμο.

Στην εταιρεία μας εδώ και χρόνια δίνουμε μεγάλη σημασία. Όμως τί είναι το S.E.O, σε τι εξυπηρετεί και τί πρέπει να προσέχουμε σε αυτό;

Μάθετε παρακάτω:

Οι οπτικές γωνίες και οι περιπτώσεις χρήσης στην κατασκευή ιστοσελίδων

baseline_elderly_black_24dp

ΗΛΙΚΙΑ

Η εξοικείωση που έχουν με το Internet και την πλοήγηση σε αυτό οι μεγαλύτερες γενιές σε σχέση με τις μικρότερες απέχει κατά πολύ. Κατά συνέπεια ο τρόπος κατασκευής μιας ιστοσελίδας οφείλει να καλύπτει τις ανάγκες όλου του ηλικιακού φάσματος και για να είμαστε συμπεριληπτικοί σεβόμενοι την κάθε ηλικιακή ομάδα αλλά και για να εξασφαλίζουμε τη μέγιστη απόδοση από την ιστοσελίδα μας.

baseline_school_black_24dp

ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

Το μορφωτικό επίπεδο των επισκεπτών μιας ιστοσελίδας ποικίλει. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν αποτελούν δυνητικοί επισκέπτες ενός website άνθρωποι που έχουν διαφορετικό μορφωτικό επίπεδο από αυτό που υποθέσαμε εξ' αρχής. Είτε μια ιστοσελίδα αφορά κυρίως ανθρώπους με υψηλό μορφωτικό επίπεδο, είτε αφορά αντίστοιχα ανθρώπους με χαμηλότερο, είναι σημαντικό τα κείμενα και οι πληροφορίες που απαρτίζουν το περιεχόμενό της να είναι γραμμένα με τέτοιον τρόπο που η πλοήγηση σε αυτή να είναι μία ευχάριστη και εύκολη διαδικασία για κάθε άνθρωπο ανεξαρτήτου μορφωτικού επιπέδου.

baseline_phone_android_black_24dp

MOBILE RESPONSIVENESS

Πλέον, το 80% των επισκεπτών των ιστοσελίδων χρησιμοποιούν το κινητό τους τηλέφωνο για να πλοηγηθούν σε αυτές. Κατά συνέπεια εδώ και χρόνια καθίσταται αναγκαία η αναπροσαρμογή όλων των ιστοσελίδων έτσι ώστε να είναι φιλικές προς χρήση μέσω των κινητών τηλεφώνων. Το ίδιο προφανώς ισχύει και για τις νέες ιστοσελίδες, κατά την κατασκευή των οποίων οφείλει να δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στο mobile responsiveness εξ αρχής. Επιπλέον, και παρόλο που οι επισκέπτες των ιστοσελίδων μέσω tablet είναι λιγότεροι από το 4% των συνολικών χρηστών, είναι σημαντικό οι ιστοσελίδες να είναι responsive και για αυτές τις συσκευές.

glasses

ΑΜΕΑ

Εκεί έξω, υπάρχουν πολλές χιλιάδες συμπολιτών μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα όρασης και παράλληλα έχουν την ίδια ανάγκη με όλους τους υπολοίπους να ζουν την εμπειρία του Internet. Είναι πολύ σημαντικό, λοιπόν, να αξιοποιούμε όλα τα διαθέσιμα εργαλεία έτσι ώστε να παρουσιάζουμε μία ιστοσελίδα που θα είναι προσβάσιμη σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μέρος του κοινού.

baseline_flash_on_black_24dp

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Ο εκάστοτε χρήστης τη στιγμή που θα επισκεφτεί την ιστοσελίδα μας δεν βρίσκεται πάντα συνδεδεμένος στο σπίτι του, σε ένα δίκτυο οπτικών ινών με ταχύτητα 100 ή 200 mbps. Σε μεγάλο ποσοστό, η κάλυψη του Internet από μεριάς εταιριών κινητής τηλεφωνίας δεν είναι ικανοποιητική με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να φορτώσουν οι ιστοσελίδες σε περιοχές. Η κατασκευή μιας ιστοσελίδας οφείλει να γίνεται με τέτοιο τρόπο που θα εξυπηρετείται όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μέρος των δυνητικών χρηστών όπου και να βρίσκονται, σε όποιο δίκτυο και να είναι συνδεδεμένοι.

baseline_sms_black_24dp

ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΜΗΝΥΜΑ

Ένα από τα σημεία που πάσχουν χιλιάδες ελληνικές και όχι μόνο ιστοσελίδες είναι η σύγχυση που προκαλούν στους επισκέπτες τους. Τα μηνύματα στις ιστοσελίδες οφείλουν να είναι ξεκάθαρα, ευανάγνωστα, γραμμένα με απλό τρόπο, χωρίς εφέ φτηνού εντυπωσιασμού και απευθυνόμενα όχι μόνο στον buyer persona (στο κύριο κοινό που στοχεύουμε δηλαδή) αλλά σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μέρος του κοινού. Επιπλέον το κάθε τι που υπάρχει σε μία επαγγελματική ιστοσελίδα, θα πρέπει να εξυπηρετεί έναν σκοπό. Ένα επιτυχημένο μήνυμα επικοινωνείται εφαρμόζοντας σωστές στρατηγικές σε social media, email marketing, διαφημιστικές καμπάνιες, S.E.O.,

Μία επαγγελματική ιστοσελίδα οφείλει να είναι προσβάσιμη και εύκολη στη χρήση από όλους και υπό όλες τις συνθήκες.

Πρόσφατα έργα

Δείτε τις πρόσφατες ιστοσελίδες και τα eshop που δημιουργήσαμε

lavart-yellowizard-portfolio-new.webp
leonidaspralines-yellowizard-portfolio-new.webp
ilgusto-yellowizard-portfolio-new.webp

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ