demo-attachment-2944-Dots-3

Κατασκευή Eshop

Brush300
YelloWizard_logo_grey_hat-120
Brush300
YelloWizard_logo_grey_hat-90
demo-attachment-292-Laravel-Logo
demo-attachment-3047-Abstract-Circle-home
κατασκευή eshop Θεσσαλονίκη
demo-attachment-2944-Dots-3

Η κατασκευή eshop, τα τελευταία χρόνια, και ειδικότερα έπειτα από τα lockdown, αποτελεί την επιτακτικότερη ανάγκη κάθε σύγχρονης επιχείρησης. Η ψηφιακή πώληση προϊόντων και υπηρεσιών κερδίζει κατά κράτος, πλέον, με αλματώδη βήματα, το μερίδιο στην αγορά έναντι του παραδοσιακού τρόπου πώλησης.

Στη YelloWizard κατασκευάζουμε eshops λειτουργικά, ασφαλή και αποδοτικά, ενώ παράλληλα στεκόμαστε, εμπράκτως, στο πλάι του επιχειρηματία σε αυτό το νέο του εγχείρημα καθοδηγώντας τον και αναλαμβάνοντας ενέργειες digital marketing απαραίτητες για άμεση αξιοποίηση του ηλεκτρονικού του καταστήματος.

demo-attachment-2944-Dots-3

Κατασκευή Eshop

Η κατασκευή eshop, τα τελευταία χρόνια, και ειδικότερα έπειτα από τα lockdown, αποτελεί την επιτακτικότερη ανάγκη κάθε σύγχρονης επιχείρησης. Η ψηφιακή πώληση προϊόντων και υπηρεσιών κερδίζει κατά κράτος, πλέον, με αλματώδη βήματα, το μερίδιο στην αγορά έναντι του παραδοσιακού τρόπου πώλησης.

Στη YelloWizard κατασκευάζουμε eshops λειτουργικά, ασφαλή και αποδοτικά, ενώ παράλληλα στεκόμαστε, εμπράκτως, στο πλάι του επιχειρηματία σε αυτό το νέο του εγχείρημα καθοδηγώντας τον και αναλαμβάνοντας ενέργειες digital marketing απαραίτητες για άμεση αξιοποίηση του ηλεκτρονικού του καταστήματος.

Brush300
YelloWizard_logo_grey_hat-90
demo-attachment-292-Laravel-Logo
κατασκευή eshop Θεσσαλονίκη
Brush300
Brush300
0 +
Χρόνια εμπειρίας
2 0 M+
Γραμμές κώδικα
0 +
Υλοποιημένα projects

Δημιουργία Eshop
στη YelloWizard

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ESHOP - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Σχεδιάζουμε σύμφωνα με τις ανάγκες σας και χρησιμοποιούμε σύγχρονο design

baseline_draw_white_24dp

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Υλοποιούμε βάσει των κανόνων του marketing και της εταιρικής σας ταυτότητας

baseline_code_white_24dp

ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ

Ο επιχειρηματίας διαθέτει πρόσβαση στο υπό υλοποίηση eshop του

Glasses-icon2

ΠΡΟΣΒΑΣΗ

Παραδίδουμε eshop ολοκληρωμένα και έτοιμα για ενέργειες marketing

ΠΑΡΑΔΟΣΗ

συχνά λάθη
YelloWizard_logo_white_hat

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ESHOP – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Έχετε παρατηρήσει...

  • – Eshops που είναι ίδια μεταξύ τους;
  • – Eshops που δεν μπορείτε να βρείτε  το προϊόν που θέλετε;

  • – Eshops που κολλούν τη στιγμή της συναλλαγής;
  • – Eshops που αργούν πολύ να φορτώσουν;
  • – Eshops στα οποία εμφανίζονται συνεχώς άσχετα παράθυρα;
  • – Και κυρίως, Eshops που δεν τα βρίσκετε στο Google;

Στη YelloWizard, δεν θα παρατηρήσετε τα παραπάνω. Ο τρόπος που σχεδιάζουμε τα eshop στηρίζεται στην Ασφάλεια, το Design, την Ταχύτητα και το S.E.O.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ESHOP - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Επενδύουμε σε...

baseline_verified_user_black_24dp

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Καθημερινά, στον χώρο του διαδικτύου, καταγράφονται χιλιάδες απάτες όπως και δυσκολίες κατά τη διενέργεια online συναλλαγών. Οι επιθέσεις σε ιστοσελίδες και eshops  είναι μια καθημερινότητα με τα δεδομένα να καθίστανται πλέον ο κύριος στόχος των κακόβουλων επιθέσεων.

Το αίσθημα της ασφάλειας, λοιπόν, είναι πρωταρχικό για τον σύγχρονο άνθρωπο. Στη YelloWizard είμαστε άριστα καταρτισμένοι στον τομέα αυτόν και έπειτα από την κατασκευή των eshops παρέχουμε:

baseline_photo_camera_back_black_24dp

DESIGN & ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΧΡΗΣΗΣ

Ο σχεδιασμός ενός eshop σχετίζεται άμεσα με την επιτυχία ή την αποτυχία της πώλησης των προϊόντων ή υπηρεσιών μιας ιστοσελίδας. Τα eshops πλέον είναι χιλιάδες και ο ανταγωνισμός είναι πανίσχυρος. Κατ’ επέκταση, το σημαντικότερο για ένα eshop (μαζί με την ταχύτητα) είναι η εμπειρία χρήσης που λαμβάνει ο υποψήφιος πελάτης καθώς αν βρεθεί έστω και κάτι μικρό που θα τον δυσκολέψει στη χρήση, αυτός θα αποχωρήσει από το ηλεκτρονικό κατάστημα αναζητώντας κάποιο άλλο για να πραγματοποιήσει τις αγορές του. Αυτός είναι και ο λόγος που πλέον σχεδιάζουμε το καλάθι αλλά και το checkout με τον πιο απλό και λιτό τρόπο. Στη YelloWizard πραγματοποιούμε κατασκευή eshops με:

baseline_rocket_launch_black_24dp

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Ένα τεράστιο ποσοστό των καταναλωτών, πριν επισκεφτεί ένα eshop, ξέρει από πριν ποιο προϊόν θα αναζητήσει. Σε αντίθετη περίπτωση, ίσως χρειαστεί να πλοηγείται για αρκετή ώρα μέσα σε ένα eshop.

Και στις 2 περιπτώσεις η γρήγορη ταχύτητα απόκρισης του ηλεκτρονικού καταστήματος είναι ο κύριος παράγοντας που θα κάνει τον υποψήφιο πελάτη να παραμείνει εντός του eshop και να μην πραγματοποιήσει αλλού την αναζήτησή του. Στη YelloWizard κατασκευάζουμε eshops υψηλής ταχύτητας παρέχοντας:

baseline_radio_button_checked_black_24dp

S.E.O.

Ιστοσελίδα ή Eshop χωρίς καλοστημένο και λεπτομερές S.E.O. είναι σαν να μην υφίσταται.

Το S.E.O. είναι ο “πατριάρχης” των ενεργειών digital marketing που έχει ανάγκη μία ιστοσελίδα για να είναι ανταγωνιστική στον ψηφιακό κόσμο και ειδικότερα στις online αγορές.

Στην εταιρεία μας εδώ και χρόνια δίνουμε μεγάλη σημασία. Όμως τί είναι το S.E.O, σε τι εξυπηρετεί και τί πρέπει να προσέχουμε σε αυτό;

Μάθετε παρακάτω:

Το eshop κάθε επιχείρησης αποτελεί την εικόνα της στον σύγχρονο κόσμο

Οι οπτικές γωνίες και οι περιπτώσεις χρήσης στην κατασκευή eshop

baseline_elderly_black_24dp

ΗΛΙΚΙΑ

Η εξοικείωση που έχουν με το Internet και την πλοήγηση σε αυτό οι μεγαλύτερες γενιές σε σχέση με τις μικρότερες απέχει κατά πολύ. Κατά συνέπεια ο τρόπος κατασκευής μιας ιστοσελίδας οφείλει να καλύπτει τις ανάγκες όλου του ηλικιακού φάσματος και για να είμαστε συμπεριληπτικοί σεβόμενοι την κάθε ηλικιακή ομάδα αλλά και για να εξασφαλίζουμε τη μέγιστη απόδοση από την ιστοσελίδα μας.

baseline_school_black_24dp

ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

Το μορφωτικό επίπεδο των επισκεπτών μιας ιστοσελίδας ποικίλει. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν αποτελούν δυνητικοί επισκέπτες ενός website άνθρωποι που έχουν διαφορετικό μορφωτικό επίπεδο από αυτό που υποθέσαμε εξ' αρχής. Είτε μια ιστοσελίδα αφορά κυρίως ανθρώπους με υψηλό μορφωτικό επίπεδο, είτε αφορά αντίστοιχα ανθρώπους με χαμηλότερο, είναι σημαντικό τα κείμενα και οι πληροφορίες που απαρτίζουν το περιεχόμενό της να είναι γραμμένα με τέτοιον τρόπο που η πλοήγηση σε αυτή να είναι μία ευχάριστη και εύκολη διαδικασία για κάθε άνθρωπο ανεξαρτήτου μορφωτικού επιπέδου.

baseline_phone_android_black_24dp

MOBILE RESPONSIVENESS

Πλέον, το 80% των επισκεπτών των ιστοσελίδων χρησιμοποιούν το κινητό τους τηλέφωνο για να πλοηγηθούν σε αυτές. Κατά συνέπεια εδώ και χρόνια καθίσταται αναγκαία η αναπροσαρμογή όλων των ιστοσελίδων έτσι ώστε να είναι φιλικές προς χρήση μέσω των κινητών τηλεφώνων. Το ίδιο προφανώς ισχύει και για τις νέες ιστοσελίδες, κατά την κατασκευή των οποίων οφείλει να δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στο mobile responsiveness εξ αρχής. Επιπλέον, και παρόλο που οι επισκέπτες των ιστοσελίδων μέσω tablet είναι λιγότεροι από το 4% των συνολικών χρηστών, είναι σημαντικό οι ιστοσελίδες να είναι responsive και για αυτές τις συσκευές.

glasses

ΑΜΕΑ

Εκεί έξω, υπάρχουν πολλές χιλιάδες συμπολιτών μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα όρασης και παράλληλα έχουν την ίδια ανάγκη με όλους τους υπολοίπους να ζουν την εμπειρία του Internet. Είναι πολύ σημαντικό, λοιπόν, να αξιοποιούμε όλα τα διαθέσιμα εργαλεία έτσι ώστε να παρουσιάζουμε μία ιστοσελίδα που θα είναι προσβάσιμη σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μέρος του κοινού.

baseline_flash_on_black_24dp

ΤΑΧΥΤΗΤΑ.

Ο εκάστοτε χρήστης τη στιγμή που θα επισκεφτεί την ιστοσελίδα μας δεν βρίσκεται πάντα συνδεδεμένος στο σπίτι του, σε ένα δίκτυο οπτικών ινών με ταχύτητα 100 ή 200 mbps. Σε μεγάλο ποσοστό, η κάλυψη του Internet από μεριάς εταιριών κινητής τηλεφωνίας δεν είναι ικανοποιητική με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να φορτώσουν οι ιστοσελίδες σε περιοχές. Η κατασκευή μιας ιστοσελίδας οφείλει να γίνεται με τέτοιο τρόπο που θα εξυπηρετείται όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μέρος των δυνητικών χρηστών όπου και να βρίσκονται, σε όποιο δίκτυο και να είναι συνδεδεμένοι.

baseline_sms_black_24dp

ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΜΗΝΥΜΑ

Ένα από τα σημεία που πάσχουν χιλιάδες ελληνικές και όχι μόνο ιστοσελίδες είναι η σύγχυση που προκαλούν στους επισκέπτες τους. Τα μηνύματα στις ιστοσελίδες οφείλουν να είναι ξεκάθαρα, ευανάγνωστα, γραμμένα με απλό τρόπο, χωρίς εφέ φτηνού εντυπωσιασμού και απευθυνόμενα όχι μόνο στον buyer persona (στο κύριο κοινό που στοχεύουμε δηλαδή) αλλά σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μέρος του κοινού. Επιπλέον το κάθε τι που υπάρχει σε μία επαγγελματική ιστοσελίδα, θα πρέπει να εξυπηρετεί έναν σκοπό. Μάθετε αναλυτικότερα για το digital marketing παρακάτω.

Ένα eshop οφείλει να είναι προσβάσιμο και εύκολο στη χρήση από όλους και υπό όλες τις συνθήκες.

Τα έργα μας

Δείτε τις πρόσφατες ιστοσελίδες και τα eshop που δημιουργήσαμε

lavart-yellowizard-portfolio-new.webp
leonidaspralines-yellowizard-portfolio-new.webp
ilgusto-yellowizard-portfolio-new.webp

YELLOWIZARD - ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ESHOP - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΑ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ, ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΤΙΚΑ ESHOP