YelloWizard

Η εταιρία

Στη YELLOWIZARD κατανοούμε τις σύγχρονες ανάγκες των επιχειρήσεων, παρέχοντας σε υψηλό επίπεδο λειτουργικότητας και design, ολοκληρωμένες υπηρεσίες για την αντιπροσωπευτικότερη εικόνα τους στο διαδίκτυο.

Παράλληλα με την εμπειρία μας στον χώρο της κατασκευής ιστοσελίδων, e-shops, αλλά και αυτή στο digital marketing, εκείνο που ξεχωρίζει τη YELLOWIZARD είναι η σχέση που διατηρούμε με τους πελάτες μας. Στεκόμαστε δίπλα στους επιχειρηματίες σε κάθε τους βήμα καθώς, αντιλαμβανόμαστε πλήρως το εγχείρημά της εισόδου τους στον κόσμο του διαδυκτύου, των online πωλήσεων και των ενδεχόμενων ανασφαλειών που υπό περιπτώσεις αυτό δημιουργεί. Η ασφάλεια, το σύγχρονο design, οι μεγάλες ταχύτητες απόκρισης, η λειτουργικότητα και η ολοκληρωμένη ενιαία εταιρική εικόνα είναι ο στόχος μας σε έναν επιχειρηματικό κόσμο που πλέον και εκ των πραγμάτων δεν νοείται να υπάρχει αποκλειστικά και μόνο με την παραδοσιακή φυσική παρουσία των καταστημάτων. Οι επιταγές της εποχής σε συνδυασμό με το θάρρος, την ειλικρίνεια και την υπευθυνότητα αποτελούν τα συστατικά στοιχεία της ομάδας μας.

Καλωσορίσατε στον μαγικό κόσμο της YELLOWIZARD.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Υπηρεσίες.

NO TRICKS, JUST METHOD AND WISDOM

Από το Web Design ως τις Πωλήσεις και από τον Σχεδιασμό της στρατηγικής των Social Media ως τις διαφημίσεις η YelloWizard στέκεται επάξια με την εμπειρία της στις ανάγκες κάθε σύγχρονης επιχείρησης.

Προτεραιότητα της εταιρείας μας αποτελεί ο πελάτης. Τα έργα μας έχουν ως κεντρικό άξονα τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις μιας σύγχρονης επιχείρησης, προκειμένου το αποτέλεσμα να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες αυτής. Δημιουργούμε, έτσι, εξατομικευμένες ιστοσελίδες, οι οποίες έχουν το χαρακτήρα που η εκάστοτε επιχείρηση επιθυμεί να παρουσιάσει στο κοινό της. Η εμπειρία της κάθε επιχείρησης στον χώρο της σε συνδυασμό με τις γνώσεις της δικής  μας εταιρείας στο design, το development, το marketing και το management, αποτελούν το μαγικό φίλτρο με σκοπό την αποτελεσματικότερη και γνησιότερη παρουσία στο χώρο του διαδικτύου. Στη YelloWizard στοχεύουμε στη λειτουργικότητα, την αισθητική και την ευελιξία. Φροντίζουμε οι ιστοσελίδες που σχεδιάζουμε να προσαρμόζονται σε όλους τους τύπους οθόνης (PC, laptop, smartphone, tablet), παράλληλα με τον σύγχρονο, αλλά και εντυπωσιακό σχεδιασμό. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, η ιστοσελίδα σας θα είναι καλοσχεδιασμένη, Η ευκολία στη χρήση και η ευχάριστη στην πλοήγηση, ακόμη και για τον πιο αρχάριο χρήστη, είναι και το Α και το Ω.
Στη YelloWizard η ανάπτυξη της ιστοσελίδας πραγματοποιείται με γνώμονες τον άρτιο σχεδιασμό, την πληρότητα και τη λειτουργικότητα. Η λογική του καλοκουρδισμένου ρολογιού αποτελεί βασική αξία στο κομμάτι του development. Το web development έγκειται κατά βάση στην τεχνική ανάπτυξη μιας ιστοσελίδας, μέσα από τη συγγραφή κώδικα, τη δημιουργία σελίδων, την εγκατάσταση theme, τις παραμετροποιήσεις, την εγκατάσταση πρόσθετων και τις διασυνδέσεις. Πριν τη βελτιστοποίηση και τη δημοσίευση του κάθε project, η ιστοσελίδα σας περνά από εκτενή ποιοτικό έλεγχο. Σημαντικό μέρος της ανάπτυξης ενός site αποτελεί η κατασκευή της e-commerce πλατφόρμας, η οποία συνιστά, ουσιαστικά, την ψηφιακή μορφή της κάθε επιχείρησης, ενισχύοντας ταυτόχρονα τη δυναμική της παρουσίας στο διαδίκτυο. Μέσα από τη μελέτη και ανάλυση των αναγκών σας, την εξέταση του ανταγωνισμού, αλλά και τη σύνδεση με τα social media, πετυχαίνουμε μια συνεχή βελτιστοποίηση της απόδοσης αυτής, εξασφαλίζοντας ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, το οποίο λειτουργεί αποδοτικά σε 24ωρη βάση. Επιπλέον, διασφαλίζουμε την καλύτερη ποιότητα, ενώ, με την εκπαίδευση που παρέχει η YelloWizard, οι διαχειριστές του ιστοτόπου (ιδιοκτήτες και υπάλληλοι της επιχείρησης) δύνανται να επεξεργαστούν και να αναπροσαρμόσουν εύκολα το ηλεκτρονικό κατάστημα.
Ένα από τα πιο πολύτιμα εργαλεία, όσον αφορά την προώθηση της κάθε ιστοσελίδας, είναι το SEO (Search Engine Optimization). Το SEO αποτελεί βασικό θεμέλιο του Digital Marketing και μέσω της σωστής διαχείρισής του, αποφέρει ολοένα και πιο θετικά αποτελέσματα, εμφανίζοντας την εκάστοτε ιστοσελίδα διαρκώς υψηλότερα στις αναζητήσεις της Google (κατ’ επέκταση και των άλλων μηχανών αναζήτησης), αυξάνοντας, έτσι, την επισκεψιμότητα και ενδυναμώνοντας τη συνολική εικόνα της επιχείρησής σας. Η διαδικασία SEO διακρίνεται σε 3 κατηγορίες:
  • On – page SEO: ασχολείται με το σωστό στήσιμο της ιστοσελίδας, ώστε να ανέβει στην αρχική σελίδα των μηχανών αναζήτησης και περιλαμβάνει θέματα όπως τίτλοι, περιγραφές, internal links, δομή κειμένων κλπ.
  • Off – page SEO: περιλαμβάνει το χτίσιμο συνδέσμων (backlinks) σε ιστοσελίδες που η Google θεωρεί αξιόπιστες προς τη δική σας, οι οποίες θα καθορίσουν την κατάταξή σας στα αποτελέσματα της αναζήτησης.
  • Content Marketing SEO: περιλαμβάνει τη δημιουργία και την προώθηση πρωτότυπου σχετικού περιεχομένου, μέσω άρθρων, εικόνων, infographics και video.
Το SEO αποτελεί μια διαρκή διαδικασία, η οποία απαιτεί χρόνο και συνεχείς βελτιώσεις, καθώς αποτελέσματά του προκύπτουν βραχυπρόθεσμα αλλά και μακροπρόθεσμα.
Η σωστή διαφήμιση είναι το κλειδί για την προώθηση και επέκταση της κάθε ιστοσελίδας. Η προώθηση στη μηχανή αναζήτησης της Google γίνεται μέσω των διαφημίσεων Google AdWords, οι οποίες διακρίνονται στις Google AdWords Search και στις Google AdWords Display Network. Οι πρώτες είναι οι διαφημίσεις που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα της Google, όταν ένας χρήστης κάνει μια αναζήτηση, ενώ οι δεύτερες είναι εκείνες που εμφανίζονται στο μεγαλύτερο ποσοστό των ιστοσελίδων, υπό μορφή banner, φωτογραφιών, video ή και απλού κειμένου. Η YelloWizard αναλαμβάνει τη διαφημιστική καμπάνια των Google AdWords, με εγγυημένα αποτελέσματα. Μέσω αυτής της καμπάνιας, οι επιχειρήσεις προσελκύουν νέους πελάτες, αυξάνουν τις πωλήσεις τους και να δημιουργούν ένα σταθερό πελατολόγιο, ενισχύοντας την αφοσίωση του κοινού σας. Επιπλέον, δίνεται η δυνατότητα στις ίδιες τις επιχειρήσεις να προσαρμόσουν τις διαφημίσεις σας καθώς το που θα εμφανίζονται, εστιάζοντας σε πελάτες που βρίσκονται, για παράδειγμα, σε άλλη χώρα ή πόλη, έχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και ενδιαφέροντα κοκ. Ένα, ακόμη, πλεονέκτημα της καμπάνιας είναι ότι το ποσό που θα αποφασίσει να διαθέσει η κάθε επιχείρηση καθορίζεται αποκλειστικά και μόνο από την ίδια, βάσει των αναγκών της, ενώ η χρέωση πραγματοποιείται αφότου ο επισκέπτης εισέλθει στον ιστότοπό της.
Το brand αποτελεί τον άσσο στο μανίκι της κάθε επιχείρησης και στη YelloWizard γνωρίζουμε να τον χρησιμοποιούμε σωστά. Αναλαμβάνουμε, έτσι, την πλήρη διαμόρφωση και το σχεδιασμό της εταιρικής ταυτότητας με τέτοιον τρόπο, ώστε να κερδίζει την πρώτη εντύπωση του κοινού. Η διαδικασία αυτή περιλαμβάνει το σχεδιασμό λογοτύπων, επαγγελματικών καρτών και φυλλαδίων, τα οποία συνθέτουν μια πληρέστερη εικόνα της επιχείρησης. Μέσα από το αποτελεσματικό branding, καταφέρνουμε να χτίσουμε τη φήμη της εκάστοτε επιχείρησης, να την κάνουμε να ξεχωρίσει και να προσελκύσει νέους πελάτες.
Καθώς τα τελευταία χρόνια τα social media παίζουν πρωτεύοντα ρόλο στη «ζωή» της κάθε επιχείρησης, αλλά και απασχολούν τον σύγχρονο άνθρωπο πολλές ώρες κατά τη διάρκεια της ημέρας και συνεχίζοντας να κερδίζουν έδαφος (όπως το Facebook και το Instagram), καθίσταται αναγκαία η εκπροσώπηση της σύγχρονης επιχείρησης τόσο στο κομμάτι της επικοινωνίας όσο και  σε αυτό της αλληλεπίδρασης με το κοινό. Η σωστή διαχείριση των λογαριασμών σας στο social media είναι το κλειδί για τη γνωστοποίηση των προϊόντων ή των υπηρεσιών που παρέχει μια επιχείρηση, την προσέλκυση νέων πελατών, την αύξηση της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας ή του e – shop της και κατ’ επέκταση των πωλήσεων και των εσόδων της. Επομένως, η συνεργασία με μία εξειδικευμένη εταιρεία στο χώρο του Digital Marketing καθίσταται απαραίτητη, ειδικά από τη στιγμή που οι διαρκώς μεταβαλλόμενοι αλγόριθμοι παίζουν καθοριστικό ρόλο στο αποτέλεσμα. Μια ολοκληρωμένη εικόνα για την κάθε επιχείρηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προκύπτει πάντα από τις ανάγκες, τις επιθυμίες και το χαρακτήρα της. Έτσι, στη YelloWizard οργανώνουμε μια στρατηγική που θα ταιριάζει απόλυτα στο προφίλ της εκάστοτε επιχείρησης, ενώ παράλληλα χρησιμοποιούμε τις πλατφόρμες εκείνες (Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, Linkedin, Youtube) που θα έχουν τη μεγαλύτερη απόδοση κατά περίπτωση. Η YelloWizard διαθέτει μεγάλη εμπειρία στη διαχείριση των social media. Διαχειριζόμαστε σε καθημερινή βάση και με συνεχή παρακολούθηση τις καμπάνιες που σχεδιάζουμε, καθώς  παράλληλα σας ενημερώνουμε τους πελάτες μας για την απόδοσή τους (engagement, reach, δεδομένα επισκεψιμότητας).
Ένα ουσιαστικό και παράλληλα εντυπωσιακό «περιτύλιγμα» βοηθάει εξίσου το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας. Το Content Marketing αποτελεί, ουσιαστικά, μια στρατηγική διανομής περιεχομένου στο διαδίκτυο, το οποίο προσελκύει υποψήφιους πελάτες στους λογαριασμούς των social media και στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Το περιεχόμενο που δημιουργούμε πρωτίστως καλύπτει τις ανάγκες και απαντά στα πιθανά ερωτήματα των πελατών, σε κάθε στάδιο της απόφασής τους προτού προβούν στην αγορά των προϊόντων ή των υπηρεσιών. Το Content Creation μπορεί να έχει πολλές διαφορετικές μορφές, όπως αναρτήσεις (posts), κριτική προϊόντος (reviews), φωτογραφίες, βίντεο και ενημερωτικά κείμενα. Δουλειά μας είναι να σχεδιάσουμε το περιεχόμενο που ταιριάζει στο προφίλ της κάθε επιχείρησης και να διαμορφώσουμε ανάλογα την ιστοσελίδα, το e – shop και τα social media αυτής.
Το προφίλ μιας επιχείρησης ολοκληρώνεται ακόμη περισσότερο μέσω των εικόνων. Στη YelloWizard δεν αρκούμαστε σε μια απλή φωτογράφηση για την παρουσίαση προϊόντων και υπηρεσιών. Βάζουμε φαντασία και διηγούμαστε ιστορίες, οι οποίες εξάπτουν το ενδιαφέρον των πελατών. Δημιουργούμε πρωτότυπα concepts, που ξεφεύγουν από την πεπατημένη, ενώ παράλληλα απηχούν στον τρόπο με τον οποίο σκέφτεται το κοινό. Στοχεύουμε πάντα στο αρτιότερο αισθητικό αποτέλεσμα, με φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης, που αναβαθμίζουν και αναδεικνύουν την εικόνα της επιχείρησης και πλαισιώνουν επιτυχημένα την ιστοσελίδα της. Δεν υπάρχουν μαγικά τρικ εδώ, μόνο το μαγικό κλικ!
Το graphic design είναι σημαντικό για εμάς, αφού συγκεράζει τη δημιουργικότητα, την καινοτομία και τη λειτουργικότητα. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τον προσεκτικό σχεδιασμό όλων των τμημάτων που απαρτίζουν το προφίλ μιας επιχείρησης, από την ιστοσελίδα, το λογότυπο και την εταιρική ταυτότητα, μέχρι την ενιαία εικόνα των social media και τα banners. Όλα αυτά, φυσικά, συμβαίνουν πάντα σε άμεση και συνεχή συνεννόηση με τον εκάστοτε πελάτη. Τέλος, λαμβάνουμε πάντοτε υπόψη τόσο το χαρακτήρα της κάθε επιχείρησης, όσο και το κοινό στο οποίο εκείνη απευθύνεται.
Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την πλήρη τεχνική υποστήριξη μιας ιστοσελίδας, προκειμένου να λειτουργεί σωστά και ομαλά. Μέσω εβδομαδιαίου ελέγχου, εξασφαλίζουμε την ασφαλή παρουσία της εκάστοτε επιχείρησης στο διαδίκτυο και προλαμβάνουμε τυχόν κινδύνους, όπως εισβολές hacker ή ιούς. Επιπλέον, παρέχουμε 24ωρη τηλεφωνική υποστήριξη, ενημερώσεις και αναβαθμίσεις λογισμικού, διόρθωση σφαλμάτων και καθημερινό backup της ιστοσελίδας.
ΕΡΓΑ

Έργα.

ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ; ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ EΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΑΜΕΣΑ!

Επικοινωνία.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 407 539 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα