YelloWizard

Η εταιρία

Η YelloWizard είναι εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών στο διαδίκτυο.
Η εξειδικευμένη μας ομάδα κατανοεί τις σύγχρονες ανάγκες των επιχειρήσεων και εστιάζει στη δημιουργία της πιο αντιπροσωπευτικής εικόνας τους μέσα από μια σειρά ψηφιακών παροχών.
Αντλώντας έμπνευση από τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε πελάτη, έχουμε δημιουργήσει σύγχρονα πακέτα ψηφιακών υπηρεσιών, δίνοντας έμφαση στη λειτουργικότητα, το δημιουργικό και καλαίσθητο περιεχόμενο, την καινοτομία.
Αντιλαμβανόμενοι πλήρως το άγχος του επιχειρηματία για την είσοδο στην ψηφιακή εποχή, χτίζουμε μαζί, βήμα-βήμα, την διαδικτυακή του παρουσία, παρέχοντας ασφάλεια, σύγχρονο design, άμεση απόκριση σε τυχόν απορίες ή αιτήματα υποστήριξης και μια ενιαία εταιρική εικόνα.
Καλώς ήρθατε στον μαγικό κόσμο της YelloWizard!

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Υπηρεσίες.

NO TRICKS, JUST METHOD AND WISDOM

Από το Web Design ως την τελική κατασκευή ενός Eshop και από τον Σχεδιασμό της στρατηγικής των Social Media ως τις διαφημίσεις, τα στελέχη της YelloWizard στέκονται επάξια με την πολυετή τους εμπειρία δίπλα στις ανάγκες της κάθε σύγχρονης επιχείρησης.

Όταν πρόκειται για κατασκευή ιστοσελίδας, ο πελάτης έχει τον πρώτο λόγο, προκειμένου το αποτέλεσμα να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες της επιχείρησής του. 

Ανάλογα με το χαρακτήρα κάθε επιχείρησης, δημιουργούμε εξατομικευμένες ιστοσελίδες και ηλεκτρονικά καταστήματα. Το «μαγικό φίλτρο» είναι ο συνδυασμός της εμπειρίας του πελάτη, που συναντά τις γνώσεις μας στο design, το development, το marketing και το management. 

Στη YelloWizard δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στη λειτουργικότητα, την αισθητική και την ευελιξία. Φροντίζουμε οι ιστοσελίδες που σχεδιάζουμε να προσαρμόζονται σε όλους τους τύπους οθόνης (desktop, laptop, smartphone, tablet), εξασφαλίζοντας σύγχρονο, λειτουργικό και καλαίσθητο σχεδιασμό. Με αυτό τον τρόπο, η ιστοσελίδα γίνεται εύχρηστη και κάθε επισκέπτης απολαμβάνει μια ευχάριστη πλοήγηση.

H κατασκευή μιας e-commerce πλατφόρμας συνιστά, την ψηφιακή μορφή της κάθε επιχείρησης. Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα οφείλει να λειτουργεί αποδοτικά όλο το 24ωρο. 

H YelloWizard μελετά τις ανάγκες σας και εξετάζει τον ανταγωνισμό σε επίπεδο ηλεκτρονικής παρουσίας. Έπειτα, σας προτείνει τις πιο αντιπροσωπευτικές λύσεις για τη διαδικτυακή σας στρατηγική.

Πριν τη δημοσιοποίηση, η ιστοσελίδα ή το e-shop σας περνούν από εκτενή ποιοτικό έλεγχο. Η ομάδας μας συνεχίζει να προτείνει βελτιστοποιήσεις ή εναλλακτικές επιλογές διαδικτυακής παρουσίας καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας. 

Τέλος, η YelloWizard παρέχει δυνατότητα εκπαίδευσης για τους υπόλοιπους διαχειριστές της ιστοσελίδας (ιδιοκτήτες ή υπαλλήλους επιχείρησης), ώστε αυτοί να μπορούν να επεξεργαστούν και να αναπροσαρμόσουν εύκολα το ηλεκτρονικό κατάστημα, όποτε κρίνεται σκόπιμο.

Το SEO (Search Engine Optimization) και οι τεχνικές του είναι πολύτιμα εργαλεία για την προώθηση κάθε ιστοσελίδας ενώ είναι ικανά να απογειώσουν την εκάστοτε στρατηγική της επιχείρησής σας. Βοηθούν κάθε ιστοσελίδα να κατατάσσεται διαρκώς υψηλότερα στις αναζητήσεις της Google και των άλλων μηχανών αναζήτησης, αυξάνοντας, με αυτό τον τρόπο, την επισκεψιμότητα και ενδυναμώνοντας τη συνολική εικόνα της επιχείρησής.

Το SEO αποτελεί μια διαρκή διαδικασία, η οποία απαιτεί χρόνο και συνεχείς βελτιώσεις, καθώς αποτελέσματά του προκύπτουν βραχυπρόθεσμα αλλά και μακροπρόθεσμα.

Η ομάδα της YelloWizard έχει αναπτύξει τις κατάλληλες μεθόδους διαχείρισης αυτής της διαδικασίας, εξασφαλίζοντας τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για την ιστοσελίδα και το ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Ο σωστός τρόπος διαφήμισης στο διαδίκτυο είναι το κλειδί για την επιτυχημένη προώθηση κάθε ιστοσελίδας. Η προώθηση στη μηχανή αναζήτησης της Google γίνεται μέσω των διαφημίσεων Google AdWords, οι οποίες διακρίνονται στις Google AdWords Search και στις Google AdWords Display Network. Οι πρώτες είναι οι διαφημίσεις που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα της Google, όταν ένας χρήστης κάνει μια αναζήτηση, ενώ οι δεύτερες είναι εκείνες που εμφανίζονται στο μεγαλύτερο ποσοστό των ιστοσελίδων, υπό μορφή banner, φωτογραφιών, video ή απλού κειμένου.

Μέσα από το λανσάρισμα μιας τέτοιας καμπάνιας, παρέχεται η δυνατότητα εστίασης σε ορισμένο είδος υποψήφιων πελατών με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και ενδιαφέροντα ή κοινού που βρίσκεται σε κοντινή γεωγραφική απόσταση από την επιχείρησή σας.

Η YelloWizard αναλαμβάνει τη διαφημιστική σας καμπάνια μέσω Google AdWords, με εγγυημένα αποτελέσματα: προσέλκυση νέων πελατών, αύξηση πωλήσεων, δημιουργία σταθερού πελατολογίου, ενίσχυση της αφοσίωσης του κοινού σας.

Το πλεονέκτημα της καμπάνιας στο Google είναι ότι, ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να καθορίσει το ποσό που επιθυμεί να δαπανήσει – ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησης. Άλλωστε, η χρέωση πραγματοποιείται από την Google, αφότου ο επισκέπτης εισέλθει στον ιστότοπό της.

Η δημιουργία εταιρικής ταυτότητας και το branding αποτελούν τον «άσσο στο μανίκι» κάθε επιχείρησης, καθώς καθορίζουν τη φήμη της και της προσδίδουν μοναδικότητα κάνοντάς την να ξεχωρίζει – πάντα με γνώμονα την προσέλκυση νέων πελατών και τη διατήρηση των υπαρχόντων.

Η διαδικασία διαμόρφωσης εταιρικής ταυτότητας περιλαμβάνει το σχεδιασμό λογοτύπων, επαγγελματικών καρτών και φυλλαδίων, τα οποία συνθέτουν μια πληρέστερη εικόνα της επιχείρησης. 

Η YelloWizard ενημερώνεται συνεχώς για τις σύγχρονες τάσεις στο χώρο της διαμόρφωσης εταιρικής ταυτότητας και σας προτείνει προσωποποιημένες λύσεις που θα κερδίζουν τις εντυπώσεις του κοινού.

Η παρουσία μιας σύγχρονης επιχείρησης στα social media έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της επικοινωνίας όσο και  της αλληλεπίδρασης με το κοινό της. Η ορθή διαχείριση του προφίλ μιας επιχείρησης στα κοινωνικά δίκτυα, όπως στο Facebook και το Instagram, έχει συνδεθεί με την προώθηση των προϊόντων ή των υπηρεσιών που παρέχει μια επιχείρηση, την προσέλκυση νέων πελατών, την αύξηση της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας ή του e – shop της και κατ’ επέκταση των πωλήσεων και των εσόδων της.

Επομένως, η συνεργασία με μία εξειδικευμένη εταιρεία στο χώρο του Digital Marketing κρίνεται καθοριστική. Ένα προφίλ επιχείρησης οφείλει να ακολουθεί μια ολοκληρωμένη στρατηγική, η οποία προκύπτει από τις ανάγκες, τις επιθυμίες και τον χαρακτήρα της. 

Η YelloWizard οργανώνει τη στρατηγική που ταιριάζει στο προφίλ της εκάστοτε επιχείρησης και αναδεικνύει τα μοναδικά χαρακτηριστικά της. Ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη, γίνεται επιλογή ανάμεσα σε πλατφόρμες που θα έχουν τη μεγαλύτερη απόδοση κατά περίπτωση (Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, Linkedin, Youtube).


Η YelloWizard διαθέτει πολυετή εμπειρία στη διαχείριση των social media, φροντίζοντας σε καθημερινή βάση και με συνεχή παρακολούθηση τις καμπάνιες των πελατών μας. Παράλληλα, παρέχεται ενημέρωση για την απόδοση των στρατηγικών μας (engagement, reach, δεδομένα επισκεψιμότητας).

Η δημιουργία ενδιαφέροντος και ελκυστικού περιεχομένου είναι η πιο αποτελεσματική μέθοδος μάρκετινγκ. Όταν δημιουργούμε περιεχόμενο, παρέχουμε δωρεάν και χρήσιμες πληροφορίες στο κοινό, προσελκύουμε υποψήφιους πελάτες στο φυσικό και το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, ενώ διατηρούμε αμείωτο το ενδιαφέρον των ήδη υπαρχόντων πελατών μέσω της ποιοτικής δέσμευσης. 

Το περιεχόμενο που δημιουργούμε πρωτίστως καλύπτει τις ανάγκες και απαντά στα πιθανά ερωτήματα των πελατών, σε κάθε στάδιο της απόφασής τους προτού προβούν στην αγορά των προϊόντων ή των υπηρεσιών. Το Content Creation μπορεί να έχει πολλές διαφορετικές μορφές, όπως αναρτήσεις (posts), κριτική προϊόντος (reviews), φωτογραφίες, βίντεο και ενημερωτικά κείμενα. 

Η YelloWizard σχεδιάζει περιεχόμενο που ταιριάζει στο προφίλ της κάθε επιχείρησης και διαμορφώνει – ανάλογα – την ιστοσελίδα, το e-shop και τα social media του πελάτη.

Το διαδικτυακό προφίλ μιας επιχείρησης αναβαθμίζεται, όταν η δύναμη της εικόνας γίνεται αισθητή. Δεν υπάρχουν μαγικά… τρικ αλλά το μαγικό… κλικ!

Στη YelloWizard δεν αρκούμαστε σε μια απλή φωτογράφιση για την παρουσίαση προϊόντων και υπηρεσιών. Βάζουμε φαντασία και διηγούμαστε ιστορίες, οι οποίες εξάπτουν το ενδιαφέρον των πελατών. Δημιουργούμε πρωτότυπα concepts, που ξεφεύγουν από την πεπατημένη, ενώ παράλληλα απηχούν στον τρόπο με τον οποίο σκέφτεται το κοινό.

Στοχεύουμε στο αισθητικά άρτιο αποτέλεσμα με φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης, που αναβαθμίζουν και αναδεικνύουν την εικόνα της επιχείρησης και πλαισιώνουν επιτυχημένα την ιστοσελίδα της.

Το graphic design είναι σημαντικό για εμάς, αφού συνδυάζει τη δημιουργικότητα, την καινοτομία και τη λειτουργικότητα. 

Η YelloWizard αναλαμβάνει τον προσεκτικό σχεδιασμό και τη γραφιστική απεικόνιση όλων των τμημάτων που απαρτίζουν το προφίλ μιας επιχείρησης, από την ιστοσελίδα, το λογότυπο και την εταιρική ταυτότητα, μέχρι την ενιαία εικόνα των social media και τα banners.

Η εταιρεία μας βρίσκεται σε άμεση και συνεχή συνεννόηση με τον εκάστοτε πελάτη. Τέλος, λαμβάνουμε πάντοτε υπόψη τόσο το χαρακτήρα της κάθε επιχείρησης, όσο και το κοινό στο οποίο εκείνη απευθύνεται.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την πλήρη τεχνική υποστήριξη μιας ιστοσελίδας, προκειμένου να λειτουργεί ομαλά. Μέσω εβδομαδιαίου ελέγχου, εξασφαλίζουμε την ασφαλή παρουσία της εκάστοτε επιχείρησης στο διαδίκτυο και προλαμβάνουμε τυχόν κινδύνους, όπως κακόβουλες εισβολές ή ιούς. 

Επιπλέον, παρέχουμε 24ωρη τηλεφωνική υποστήριξη, ενημερώσεις και αναβαθμίσεις λογισμικού, διόρθωση σφαλμάτων και καθημερινό backup της ιστοσελίδας.

ΕΡΓΑ

Έργα.

ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ;

Επικοινωνία.

Επικοινωνήστε με τη YelloWizard στο 2310 407 539 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα