Κατασκευή website Ιατρικού Συνεδρίου

Κατασκευή website Ιατρικού Συνεδρίου

Domain

Brand

Κατηγορία

Πελάτης

Domain

Στόχος

Τον περασμένη Δεκέμβριο το Ιατρικό Συνέδριο Ενόπλων Δυνάμεων υπό το Γ.Ε.ΕΘ.Α. έκανε στη YelloWizard την τιμή να αναλάβει την κατασκευή της ιστοσελίδας του 29ου Ι.Σ.Ε.Δ. το οποίο θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Νοέμβριο στη Θεσσαλονίκη.

Βασική ανάγκη του Συνεδρίου ήταν η υλοποίηση ενός website που θα παρέχει κατ’ αρχάς ασφάλεια και στην ίδια την ιστοσελίδα από εξωτερικές επιθέσεις αλλά και ασφάλεια αναφορικά με τα προσωπικά δεδομένα των εγγεγραμμένων ιατρών του. Επιπλέον και εξίσου σημαντική ανάγκη για το Ι.Σ.Ε.Δ. ήταν η διαμόρφωση ενός website με ξεκάθαρο μήνυμα και απλότητα στις προβαλλόμενες πληροφορίες. Η Εμπειρία του χρήστη ως μέγιστο διακύβευμα.

Στη YelloWizard ανταποκριθήκαμε με περηφάνια στο συγκεκριμένο έργο από την πρώτη στιγμή, όχι μόνο καθώς ήταν τιμή μας που μας επέλεξε το Ι.Σ.Ε.Δ. αλλά ο τρόπος που πραγματοποιήθηκε αυτή η επιλογή. Το Ι.Σ.Ε.Δ. υπό το πραγματοποίησε έρευνα αγοράς μέσα από το Google και μεταξύ δεκάδων εταιριών επέλεξε τη YelloWizard. Το γεγονός αυτό αποτελεί δικαίωση των προσπαθειών μας καθώς πραγματοποιώντας σκληροπυρηνικό S.E.O. φτάσαμε να κατατάσσεται η εταιρεία μας στις πρώτες θέσεις της Google κάνοντας τον συγκεκριμένο πελάτη να έρθει σε άμεση επαφή μαζί μας. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

Αναφορικά με την ασφάλεια, η YelloWizard παρέχει στο ised.gr όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας σε κάθε επίπεδο που είχε ανάγκη το εν λόγω website καθώς οι ισχυροί μας server είναι εξοπλισμένοι με όλα τα σύγχρονα εργαλεία ελέγχων και παρακολουθούν κάθε λεπτό τη δραστηριότητα στο website αποκλείοντας κάθε πιθανή απειλή καθώς δεν είναι λίγες οι επιθέσεις σε websites των Ενόπλων Δυνάμεων τα τελευταία χρόνια.

Όσον αφορά το design στη YelloWizard επιλέξαμε έντονες αντιθέσεις του μπλε και του λευκού, πλήρη απουσία εφέ, μεγάλες αποστάσεις και ξεκάθαρες γραμμές στην παράθεση των πληροφοριών και τις δεκάδες σελίδες του website με σκοπό αυτό να είναι απολύτως φιλικό προς τον χρήστη αλλά και εμπλεκομένο έμμεσα ή άμεσα με το Συνέδριο.

Τέλος όσον αφορά τις λειτουργίες των φορμών Στρoγγυλής Τράπεζας και Διαλέξεων προβλέψαμε και υλοποιήσαμε συστήματα (όπως και στο υπόλοιπο website) 100% παραμετροποιήσιμα και ασφαλή καθώς κατά διάρκεια των μηνών της υλοποίησης οι ανάγκες του Ι.Σ.Ε.Δ. μεταβαλλόντουσαν.

Ο στόχος ενός ξεκάθαρου και ασφαλούς website επετεύχθη. The rest is history.

Ξεκάθαρο μήνυμα

Η Ιστορία του Συνεδρίου

Responsive design

Χρειάζεσαι ιστοσελίδα; eshop; digital marketing;

Shopping Basket