Κατασκευή website εστιατορίου

Κατασκευή website εστιατορίου

Brand

Κατηγορία

Πελάτης

Στόχος

Από το Aigialos restaurant μας ζητήθηκε η δημιουργία μιας ιστοσελίδας με κύριο μέλημα την προβολή της επιχείρησης και των πιάτων της. Στη YelloWizard ανταποκριθήκαμε στο ζητούμενο θέλοντας παράλληλα να προσδώσουμε και μια συνολική αίσθηση της ατμόσφαιρας της επιχείρησης.

Καθώς λοιπόν το restaurant βρίσκεται στην παραλία της Περαίας στη Θεσσαλονίκη και επί της ουσίας πάνω στο κύμα, επιλέξαμε να σχεδιάσουμε πρωτίστως ένα website με ανοικτά χρώματα συγκεκριμένα το μπλε και του λευκό – σήματα κατατεθέν του καλοκαιριού στην Ελλάδα αλλά και του ίδιου του καταστήματος. Παρουσιάσαμε με minimal τρόπο το μενού του και δεν “ενοχλήσαμε” τον χρήστη με περιττά εφέ που θα τον αποσπούσαν από τον σκοπό.

Δώσαμε ιδιαίτερη έμφαση στο mobile responsiveness καθώς το 95% των υποψήφιων πελατών των εστιατορίων επισκέπτεται τα websites τους μέσω κινητού τηλεφώνου.

Τέλος, οι εικόνες, οι γραμματοσειρές και οι αποστάσεις παρατέθηκαν σε μεγάλα μεγέθη για τον λόγο ότι οι χρήστες ενός ιστότοπου τον επισκέπτονται, σε πολλές των περιπτώσεων το κάνουν καθώς βρίσκονται σε κίνηση, ιδίως στο αυτοκίνητο πράγμα που σημαίνει ότι ένα website με όχι ικανοποιητικό μέγεθος εικόνων και γραμματοσειρών θα τους προξενούσε δυσφορία και θα αποχωρούσαν από αυτό πράγμα που θα επηρέαζε την απόφασή τους για το αν θα επισκεφθούν τον Χώρο.

Mobile friendly

Σύγχρονο & minimal design

Έντονες αντιθέσεις χρωμάτων, αποστάσεις και μέγεθος γραμματοσειρών

Χρειάζεσαι ιστοσελίδα; eshop; digital marketing;

Shopping Basket