Κατασκευή website bar - restaurant

Κατασκευή website bar - restaurant

Brand

Κατηγορία

Πελάτης

Ο πελάτης έγραψε για εμάς

“Με τον Δημήτρη Φαργκάνη και τη YelloWizard συνεργαζόμαστε εδώ και 5 χρόνια. Ένα από τα πράγματα που μας έκαναν να μην επιδιώξουμε να αλλάξουμε συνεργάτη είναι η προσήλωσή του, οι γνώσεις του αλλά και η φροντίδα που επιδεικνύει στα account των επιχειρήσεων μας. Κατ’ επέκταση προτείνω τη YelloWizard ανεπιφύλακτα.”

 

Γιάννης Παυλίδης, Anatolikon Gastrobar

 

πηγή: Google

Στόχος

Το επί 25 χρόνια καφέ – μπαρ σταθμός στη ζωή της Καλαμαριάς Anatolikon ανέθεσε στη YelloWizard τη δημιουργία του Website του με βασικό ζητούμενο να αντιπροσωπεύσει την αισθητική και την ατμόσφαιρα του ίδιου του Χώρου.

Στη YW αποφασίσαμε να το πετύχουμε αυτό σχεδιάζοντας ένα design σε σκοτεινούς τόνους δίνοντας την by night αίσθηση του καφέ μπαρ. Σε συνδυασμό με τις υψηλής ποιότητας φωτογράφισής μας που προηγήθηκε αλλά και τις premium γραμματοσειρές καταφέραμε να αποδώσουμε ένα αποτέλεσμα κύρους και high quality του χώρου.

Επιπλέον στο website εγκολπώσαμε σύστημα online κρατήσεων δίνοντας στον υποψήφιο αλλά και υπάρχων πελάτη και αυτή τη δυνατότητα, ενώ παράλληλα διευκολύναμε την οργάνωση της επιχείρησης στο ζήτημα των κρατήσεων αυτοματοποιώντας τη διαδικασία.

Τέλος, δεν παραλείψαμε να τονίσουμε σε περίοπτη θέση τις αξιολογήσεις των πελατών, πράγμα ιδιαιτέρως σημαντικό για τους υποψήφιους πελάτες του ενώ παράλληλα υλοποιήσαμε και ένα δεύτερο menu αποκλειστικά για να εξυπηρετήσει την επικοινωνία με τον χώρο αλλά και να προωθήσει το κοινό στα social media της Επιχείρησης.

Mobile friendly

Σύγχρονο & minimal design

Έντονες αντιθέσεις χρωμάτων, αποστάσεις και μέγεθος γραμματοσειρών

Χρειάζεσαι ιστοσελίδα; eshop; digital marketing;

Shopping Basket