Κατασκευή website εταιρείας επίπλων

Κατασκευή website εταιρείας επίπλων

Brand

Κατηγορία

Πελάτης

Ο πελάτης έγραψε για εμάς

“Ο Δημήτρης έφτιαξε την ιστοσελίδα της επιχείρησης μας και έχουμε ακούσει καταπληκτικά σχόλια για την δουλειά του από τους πελάτες μας. Είναι άμεσος και αποτελεσματικος, απαντά σε οποιαδήποτε απορία έχουμε σχετικά με το site και μας βοηθάει σε ότι χρειαστούμε. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι θέλαμε να κάνουμε μετάφραση της ιστοσελίδας στα αγγλικά για να την δουν πελάτες μας στο εξωτερικό και την είχε έτοιμη μέσα σε μια μόλις μέρα. Καταπληκτικοι όσοι δουλεύουν στην yellow wizard και πάνω από όλα πολύ καλά παιδιά! Τους συστήνουμε ανεπιφύλακτα σε όλους.”

 

Εύη Αρβανίτη, Arvanitis Woodcode

 

πηγή: Google

Στόχος

Η Arvanitis Woodcode μας τίμησε με την εμπιστοσύνη της στο να της κατασκευάσουμε ένα σύγχρονο website εταιρικής παρουσίασης με βασικό στόχο την παρουσίαση των έργων της με ευελιξία και ευχρηστία.

Στη YelloWizard παρουσιάσαμε ένα website custom σχεδιασμού με κύριο χρώμα αυτό του λευκού επιδιώκοντας την ανεμπόδιστη παρουσίαση των ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων της εταιρείας, που δεν είναι άλλο από τα ίδια της τα έργα. Με ένα πολύ προσιτό gallery εντός ξεχωριστών σελίδων portfolio παρουσιάσαμε τα έργα της Arbanitis Woodcode ενώ με ανάλογο τρόπο παραδόθηκε και η ιστορία της επιχείρησης στο κοινό μαζί με τα βραβεία και τους τρόπους επικοινωνίας.

Το website φυσικά είναι mobile responsiveness και πολύ εύκολο στη χρήση ταυτόχρονα από τους ίδιους τους ιδιοκτήτες για οποιαδήποτε ενδεχόμενη παραμετροποίηση ή προσθήκη κάποιου έργου τους.

Τέλος, μας ζητήθηκε από την εταιρεία η μετάφραση του website, πράγμα που πραγματοποιήσαμε εντός 8 ωρών από τη στιγμή της ανάθεσης.

Mobile friendly

Σύγχρονο design

Ξεκάθαρη παρουσίαση

Χρειάζεσαι ιστοσελίδα; eshop; digital marketing;

Shopping Basket