Κατασκευή website εταιρείας ενοικίασης κάδων μπαζών

Κατασκευή website εταιρείας ενοικίασης κάδων μπαζών

Brand

Κατηγορία

Πελάτης

Ο πελάτης έγραψε για εμάς

“Αναθέσαμε στη Υellowizard την ανακατασκευή της ιστοσελίδας της εταιρείας μας καθώς και ενέργειες digital marketing! To αποτέλεσμα ξεπέρασε τις προσδοκίες μας! Νέα παιδιά, ευγενέστατα, με φρέσκιες ιδέες, βαθιά γνώση του αντικειμένου, πολύ καλές τιμές και συνεπέστατοι στους χρόνους παράδοσης. Επίσης πρόθυμοι και πάντα διαθέσιμοι να εξηγήσουν κάθε απορία. Ευχαριστούμε από καρδιάς την ομάδα της Υellowizard για την καταπληκτική δουλειά τους και την άψογη συνεργασία. Για την ΕΡΓΟΚΑΔ θεωρείστε πολύτιμοι συνεργάτες!”

 

Κατερίνα Τσάνη, ΕΡΓΟΚΑΔ

 

πηγή: Google

Στόχος

Η εταιρεία ενοικίασης κάδων μπαζών ΕΡΓΟΚΑΔ εμπιστεύτηκε τη YelloWizard για 2 λόγους: Πρώτον κοίταξε το portfolio μας και εμπιστεύτηκε την κρίση μας αναφορικά με το design που προτείναμε να ακολουθήσουμε και δεύτερον αντίκρυσε πως η ίδια η YelloWizard φιγουράρει στην πρώτη οργανική θέση στο Google στα σημαντικότερα λήμματα καταστευής ιστοσελίδων, πράγμα που ενδιέφερε και την ΕΡΓΟΚΑΔ για τον δικό της τομέα για τα αντίστοιχα λήμματα.

Σε άψογη συνεργασία με την Εταιρεία καταφέραμε πέραν του πολύ πρακτικού και σύγχρονου design, να δημιουργήσουμε κείμενα απολύτως κατανοητά και σαφή για το κοινό αλλά και απολύτως δελεαστικά για τη Google με αποτέλεσμα οι βασικές αναζητήσεις “κάδοι για μπάζα Θεσσαλονίκη” και κάδοι μπαζών Θεσσαλονίκη” να βρίσκουν την ΕΡΓΟΚΑΔ στην πρώτη θέση της Google!

Σήμερα, 2 χρόνια μετά, συνεχίζουμε  να παρακολουθούμε το account και οι κατατάξεις στη Google μένουν ακλόνητες.

Mobile friendly

Σύγχρονο design

Έντονες αντιθέσεις χρωμάτων, αποστάσεις και μέγεθος γραμματοσειρών

Χρειάζεσαι ιστοσελίδα; eshop; digital marketing;

Shopping Basket