Κατασκευή eshop καταστήματος μεγάλης αλυσίδας πραλινών

Κατασκευή eshop καταστήματος μεγάλης αλυσίδας πραλινών

Brand

Κατηγορία

Πελάτης

Στόχος

Η εταιρεία Leonidas είναι μία εκ των σημαντικότερων και διασημότερων brand σοκολάτας παγκοσμίως. Με μία ιστορία αξιοζήλευτη, προερχόμενη μάλιστα από Έλληνες και συγκεκριμένα τον Λεωνίδα Κεστεκίδη, η Εταιρεία απολαμβάνει 1100+ καταστήματα παγκοσμίως σε όλες τις Ηπείρους. Στη YelloWizard ανατέθηκε η δημιουργία του eshop του καταστήματος της Θεσσαλονίκης. Το eshop όφειλε να συμβαδίζει με συγκεκριμένα πρότυπα και προδιαγραφές της μαμάς εταιρείας πράγμα στο οποίο ανταποκριθήκαμε δίνοντας παράλληλα σημαντικό κομμάτι από τη δική μας δημιουργικότητα.

Δημιουργήσαμε ένα eshop σε μοντέρνο custom σχεδιασμό εγκολπώνοντας χαρακτηριστικά και ενότητες όπως η παρουσίαση των πραλινών του Leonidas, η ιστορία της εταιρείας και pop-up έκπτωσης 10%. Στο συγκεκριμένο pop-up υλοποιήθηκε διασύνδεση με την πλατφόρμα email marketing Mailchimp με σκοπό αφενός τη συλλογή πολλών mails και αφετέρου τη σημαντική αύξηση του τζίρου, πράγμα που επετεύχθη και συνεχίζεται με επιτυχία.

Επιπλέον μας ζητήθηκε να αναλάβουμε τη δημιουργία Google Ads λογαριασμού, την έρευνα αγοράς καθώς και το στήσιμο καμπανιών Google Ads, αποστολή που φέραμε και συνεχίζουμε να φέρνουμε εις πέρας μέχρι και σήμερα, ύστερα από 4 συνεχόμενα έτη συνεργασίας με την εταιρεία και μάλιστα με πολύ σημαντικό ROAS! Ενέργεια η οποία έφερε και σημαντική άνοδο στις πωλήσεις εντός του φυσικού καταστήματος.

Mobile friendly

Σύγχρονο design

Blog

Παρουσίαση πραλινών

Pop-up αύξησης πωλήσεων

Χρειάζεσαι ιστοσελίδα; eshop; digital marketing;

Shopping Basket