Κατασκευή website τεχνικής εταιρείας ανακαινίσεων

Κατασκευή website τεχνικής εταιρείας ανακαινίσεων

Brand

Κατηγορία

Πελάτης

Ο πελάτης έγραψε για εμάς

“Με την εταιρεία συνεργαζόμαστε ως Ευ Κτίζειν κοντά 5 χρόνια. Κατασκεύασαν την ιστοσελίδα μας και έχουν αναλάβει και το marketing. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι γιατί και τα παιδιά ξέρουν τη δουλειά και φέρνουν αποτελέσματα αλλά και το αποτέλεσμα της ιστοσελίδας μας ενθουσίασε! Μπορείτε να την επισκεφθείτε: euktizein.gr. Yellow Wizard, η τεχνική εταιρεία Ευ Κτίζειν σας ευχαριστεί!”

 

Μάριος Χουζούρης, ΕυΚτίζειν

 

πηγή: Facebook

Στόχος

Η Ευκτίζειν ως τεχνική εταιρεία ανακαινίσεων που εδρεύει στην Ανατολική Θεσσαλονίκη από το 2020, ανέθεσε στην ομάδα μας τη δημιουργία της νέας της ιστοσελίδας. Βασικοί στόχοι ήταν το ξεκάθαρο μήνυμα προς τον υποψήφιο πελάτη, η άμεση δυνατότητα επικοινωνίας από μεριάς του, η ανάδειξη του κύρους της Εταιρείας αλλά και των έργων της, η άνετη πλοήγηση καθώς και η εύκολη προσθήκη νέων έργων της Εταιρίας από τους εργαζομένους της.

Google Ads. Αναφορικά με το digital marketing, ζητήθηκε από τη YelloWizard το στήσιμο, η παρακολούθηση και η βελτιστοποίηση καμπανιών Google Ads, πράγμα στο οποίο ανταποκριθήκαμε και συνεχίζουμε να ανταποκρινόμαστε με επιτυχία. Η καμπάνια που στήθηκε και συνεχίζει να παίζει είναι click to call, δηλαδή στόχευση στην αύξηση των κλήσεων στο τηλέφωνο της εταιρείας, ενέργεια που στέφεται με απόλυτη επιτυχία όπως και τα στοιχεία του Google Ads μας δείχνουν αλλά και η ΕυΚτίζειν το επιβεβαιώνει.

Στη YelloWizard πραγματοποιώντας την απαραίτητη έρευνα αγοράς του συγκεκριμένου κλάδου και αντιλαμβανόμενοι τη βασική ανάγκη για εύκολη και άμεση επικοινωνία με την Επιχείρηση, προσθέσαμε σε πολλά σημεία του Website τα στοιχεία επικοινωνίας και ειδικότερα το τηλέφωνο υπό μορφή call to actions αλλά και μη. Επιπλέον λόγω του γεγονότος πως το 90% των χρηστών του διαδικτύου πλέον το χειρίζεται μέσω του κινητού του τηλεφώνου, δώσαμε ιδιαίτερη βάσει σε αυτό καθώς πρώτα σχεδιάσαμε το website για τις κινητές συσκευές και έπειτα για τις υπόλοιπες.

Ένα website τεχνικής εταιρείας είναι σημαντικό να είναι σαφές αναφορικά με το περιεχόμενό του ως προς τις υπηρεσίες που παρέχει η επιχείρηση. Πληροφορίες που δόθηκαν με δομημένο τρόπο και που αποδόθηκαν με σαφήνεια (σε συνεργασία με την Euktizein), σημαντικές αποστάσεις και έντονες αντιθέσεις με σκοπό την εύκολη πλοήγηση του επισκέπτη στη σελίδα.

Παρουσιάσαμε με ανάλογο τρόπο σημαντικά ζητούμε της Επιχείρησης όπως αξιολογήσεις πελατών αλλά και ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της ίδιας αλλά και τρόπο εργασίας.

Τέλος, σημαντικό να αναφέρουμε είναι το γεγονός πως ως YelloWizard συμβάλλαμε καθοριστικά στο περιεχόμενο των κειμένων του website, πράγμα που βοήθησε πολύ και την καμπάνια των Google Ads.

Mobile friendly

Σύγχρονο & minimal design

Έντονες αντιθέσεις, αποστάσεις και μέγεθος γραμματοσειρών

Χρειάζεσαι ιστοσελίδα; eshop; digital marketing;

Shopping Basket