Κατασκευή πολιτιστικού ειδησεογραφικού website

Κατασκευή πολιτιστικού ειδησεογραφικού website

Domain

Brand

Κατηγορία

Πελάτης

Domain

Στόχος

Η Lavart αποτελεί το αγαπημένο παιδί της YelloWizard. Με παρουσία 9 ετών πλέον στα πολιτιστικά πράγματα της χώρας, η Lavart από πολύ νωρίς καθιερώθηκε ως ένα από τα σημαντικότερα πολιτιστικά website πανελλαδικά απολαμβάνοντας την αναγνώριση του κοινού σχεδόν από τον πρώτο μήνα λειτουργίας της.

Η YelloWizard σε αυτό το έργο, πέρα από την κατασκευή αλλά και τις ανακατασκευές του website όλα αυτά τα χρόνια, ανέλαβε και τον βαρυσήμαντο ρόλο να ξεκλειδώσει τα οικονομικά αυτού του project κλείνοντας σημαντικές συμφωνίες με μεγάλες διαφημιστικές εταιρείες (πέρα από τα AdSense της Google), δημιουργώντας την συνολική στρατηγική περιεχομένου αλλά και στρατηγική για το S.E.O. και εν τέλει φέρνοντας εξαιρετικής απόδοσης αποτελέσματα εκατομμυρίων προβολών εντός του website. Παράλληλα δημιούργησε μία κοινότητα στη σελίδα της Lavart στο Facebook που όμοιά της δύσκολα συναντά κανείς στα social media. Η αλληλεπίδραση σπάει ακόμα και σήμερα το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και η Lavart συνεχίζει δυναμικά να πρωταγωνιστεί και να αποτελεί ένα από τα μεγάλα success story και για τα ανεξάρτητα online media της χώρας αλλά και για την ίδια τη YelloWizard.

  • 16.000 άρθρα, εκατοντάδες συνεντεύξεις, χιλιάδες δελτία τύπου, χιλιάδες ανεξάρτητα άρθρα – αφιερώματα και ειδήσεις είναι ο απολογισμός του περιεχομένου, τα οποία άρθρο άρθρο είχαν την επίβλεψη της YelloWizard αναφορικά με το S.E.O. αλλά και τον τρόπο προώθησής τους.
  • Οι δημοσιεύσεις στα social media όλα αυτά τα χρόνια ήταν δεκάδες χιλιάδες, ενώ πολλές εξ’ αυτών έγιναν viral και μάλιστα σε έναν τομέα πολύ δύσκολο όπως αυτόν του πολιτισμού.
  • Δεκάδες εθελοντές αρθρογράφοι που έγραψαν στη Lavart και προσέφεραν στο κοινωνικό σύνολο, στην εξέλιξη του ίδιου τους του εαυτού, και στο ίδιο το μέσο, άφησαν το ανεξίτηλο στίγμα τους στη Lavart αποδεικνύοντας πως όταν οι άνθρωποι αντικρίζουν κάτι όμορφο και με προοπτική είναι διατεθειμένοι να δουλέψουν σαν ομάδα και να προσφέρουν.
  • Ένας από τους σταθμούς της πορείας της Lavart ήταν και η διοργάνωση έκθεσης φωτογραφίας που πραγματοποιήθηκε στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών του του Α.Π.Θ.

Grid παρουσίασης άρθρων

Συνεντεύξεις με δημοφιλείς προσωπικότητες

Δημιουργία viral θεμάτων

Responsive design

Custom mobile menu

12.000.000 προβολές εντός 6 μηνών

2.500.000 μηνιαίες προβολές στο Facebook

67.000 ενεργοί ακόλουθοι στο Facebook

Χρειάζεσαι ιστοσελίδα; eshop; digital marketing;

Shopping Basket