Κατασκευή eshop εταιρείας προϊόντων memory foam

Κατασκευή eshop εταιρείας προϊόντων memory foam

Brand

Κατηγορία

Πελάτης

Ο πελάτης έγραψε για εμάς

“Η ομάδα της YelloWizard έφτιαξε πρόσφατα το site μας, sleepsmart.gr, το οποίο είναι εξαιρετικό! Από την αρχή ο υπεύθυνος άκουσε προσεκτικά τα θέλω μας και τον τρόπο που επιθυμούσαμε να διαμορφωθεί το site μας και το αποτέλεσμα ήταν ανώτερο των προσδοκιών μας! Έφτιαξαν ένα site με αισθητική, εύκολο στη χρήση και στην ανάγνωση, το οποίο αναδεικνύει το brand και τα προιόντα μας! Επιπλέον υπήρξε άψογη συνεργασία και στο κομμάτι επικοινωνίας προσφέροντας σε εμάς ασφάλεια και σιγουριά ότι θα γίνει σωστή δουλειά και ότι έχουμε δίπλα μας μία ομάδα, τη YelloWizard η οποία είναι διατεθειμένη να δώσει το 100% των δυνάμεων και των γνώσεων της ώστε να βγει ένα άρτιο αποτέλεσμα. Σαν εταιρεία συνιστούμε τη YelloWizard σε κάθε άνθρωπο που επιθυμεί να εξελίξει και να αναβαθμίσει την επιχείρηση του! Ευχαριστούμε για όλα!!”

 

Άννα Αναστασοπούλου, Sleepsmart

 

πηγή: Google

Στόχος

Η Sleepsmart είναι το brand – παιδί της Alpha Foam, της πρώτης εταιρείας που εισήγαγε στην Ελλάδα τα προϊόντα (μαξιλάρια, στρώματα) αφρού μνήμης. Η Sleepsmart ανέθεσε στη YelloWizard την εξ’ ολοκλήρου ανακατασκευή του νεόυ της eshop. Βασικός στόχος ήταν η υλοποίηση ενός ηλ. καταστήματος που θα αντιπροσώπευε πλήρως τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των προϊόντων της Εταιρείας αλλά και θα βοηθούσε τον χρήστη να πληροφορηθεί καταλλήλως για αυτά και χωρίς κάποια δυσκολία.

Στη YelloWizard σχεδιάσαμε το συγκεκριμένο eshop με γνώμονα την λιτότητα αλλά και την “απαλότητα”, μέσω ήπιων εφέ κινήσεων, θέλοντας να αντιπροσωπεύσουμε και διαδικτυακά την αίσθηση των προϊόντων της Sleepsmart. Τα pal χρώματα της ίδιας της SleepSmart μας βοήθησαν να παρουσιάσουμε το λεπτεπίλεπτο design που επιδιώκαμε, πράγμα που επετεύχθη στον απόλυτο βαθμό.

Στο συγκεκριμένο eshop προσθέσαμε δυνατότητες οι οποίες αυξάνουν σημαντικά τις πωλήσεις εντός του όπως η γραφική απεικόνιση – υπενθύμιση στον πελάτη της δυνατότητας προσθήκης επιπλέον προϊόντων στο καλάθι του με στόχο να διακδικήσει δωρεάν μεταφορικά. Ταυτόχρονα ενεργοποιήσαμε τη δυνατότητα στον πελάτη της Sleepsmart να επιλέξει την μεταφορική εταιρεία που επιθυμεί να λάβει τα προϊόντα του.

Τέλος, δώσαμε έμφαση στις αξιολογήσεις των πελατών τοποθετώντας ειδικό κουμπί σε περίοπτη θέση στο eshop, καθώς τα reviews άλλων χρηστών σε αυτή την κατηγορία προϊόντων αποτελούν καθοριστικό παράγοντα για την επιλογή που θα κάνουν οι υποψήφιοι νέοι πελάτες.

Mobile friendly

Design με ήπια εφέ κινήσεων

Έντονες αντιθέσεις χρωμάτων, αποστάσεις και μέγεθος γραμματοσειρών

Χρειάζεσαι ιστοσελίδα; eshop; digital marketing;

Shopping Basket