Πολιτική Απορρήτου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Τελευταία ενημέρωση: 25.06.2024

Η YelloWizard, ως διαχειρίστρια του παρόντος δικτυακού τόπου, λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων. Χειριζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα εμπιστευτικά και σύμφωνα με τους νόμιμους κανόνες προστασίας δεδομένων, όπως περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Στο παρόν έγγραφο, όταν αναφερόμαστε σε δεδομένα, εννοούμε συγκεκριμένα τα προσωπικά δεδομένα όπως ορίζονται από τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR).
Παρακάτω παρατίθενται οι σκοποί για τους οποίους η YelloWizard επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα και το σκεπτικό πίσω από αυτές τις δραστηριότητες επεξεργασίας.

Περιήγηση στην ιστοσελίδα και χρήση:

Σκοπός: Βελτίωση της εμπειρίας σας στην ιστοσελίδα μας, ανάλυση της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας μας και κατανόηση της συμπεριφοράς των χρηστών για τη βελτιστοποίηση της λειτουργικότητας και του περιεχομένου της.

Νομική βάση: Νόμιμα συμφέροντα για τη βελτίωση της λειτουργικότητας της ιστοσελίδας και της εμπειρίας του χρήστη.

Παροχή υπηρεσιών:

Σκοπός: Για την εκτέλεση των υπηρεσιών που ζητούνται από τους πελάτες μας, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά της ανάπτυξης λογισμικού, της παροχής υπηρεσιών ψηφιακού μάρκετινγκ και της τεχνικής υποστήριξης.

Νομική βάση: Εκτέλεση σύμβασης και λήψη αναγκαίων μέτρων κατόπιν αιτήματος του υποκειμένου των δεδομένων πριν από τη σύναψη σύμβασης.

Επικοινωνία και υποστήριξη πελατών:

Σκοπός: Για να επικοινωνούμε μαζί σας σχετικά με τις υπηρεσίες μας και τυχόν ερωτήματα ή σχόλια υποστήριξης πελατών.

Νομική βάση: Νόμιμα συμφέροντα για την παροχή αποτελεσματικής υποστήριξης πελατών και την απαραίτητη επικοινωνία για την εκτέλεση μιας σύμβασης.

Μάρκετινγκ και προωθητικές ενέργειες:

Σκοπός: Να σας στέλνουμε επικοινωνίες μάρκετινγκ, ενημερωτικά δελτία και προσφορές προώθησης που μπορεί να σας ενδιαφέρουν, με βάση τις προτιμήσεις και τη συμπεριφορά σας.

Νομική βάση: Συγκατάθεση μέχρι να διαγραφείτε (κάντε κλικ εδώ για να διαγραφείτε), ή νόμιμα συμφέροντα για την προώθηση των υπηρεσιών μας με τρόπο που σέβεται τα δικαιώματα και τις προσδοκίες σας όσον αφορά την προστασία της ιδιωτικής ζωής.